petra penning 2020logo
Access Bars behandelingWil je loskomen van beperkende patronen en overtuigingen en daardoor blijer en vrijer in het leven komen te staan? Door middel van een Bars-behandeling worden spanningen uit je hoofd en lichaam moeiteloos losgelaten. Bars zijn energiebanen op en in het hoofd. Deze banen staan allemaal in verbinding met bepaalde thema’s in ons leven, zoals b.v. geld, controle, creativiteit etc. Door deze 32 punten licht aan te raken, gaat de energie weer stromen en kan de spanning van beperkende gedachten, emoties, standpunten, oordelen en overtuigingen op deze gebieden losgelaten worden. Hierdoor kan je meer ruimte en gemak gaan ervaren. Je kunt je hersenen vergelijken met de harde schijf van een computer: alles wat je meemaakt ligt hier opgeslagen. Er zijn echter door de jaren heen ook heel veel 'bestanden' ontstaan die je niet meer nodig hebt maar die wél ruimte blijven innemen, en dat kost je veel onnodige extra energie.

Wat is een Bars-behandeling?
Je ligt aangekleed en onder een warme deken op een massagetafel, en je hoeft alleen maar te ontvangen tijdens de lichte aanrakingen van de 32 punten op je hoofd. Je wordt er heerlijk ontspannen van en door de aanraking komt vastzittende energie vrij. De behandeling duurt bij volwassenen ongeveer 60-90 minuten en bij kinderen 30-45 minuten. Tijdens de behandeling worden de opgeslagen overtuigingen, oordelen, emoties en beperkingen ontladen.
Er is inmiddels wetenschappelijk onderzoek verricht door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin. Hij heeft aangetoond dat een Bars-sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen dat verantwoordelijk is voor de verwerking van zintuiglijke prikkels.

Is een Bars-behandeling geschikt voor mij?
Jazeker, als jij graag met meer plezier, vrijer en bewuster wilt leven zou ik zeggen: gun jezelf een behandeling en ervaar wat het specifiek voor jou doet. Want het doet voor iedereen wat anders, van een heerlijke, diepe ontspanning tot een positief levensveranderend resultaat.

Ervaringen na een Bars behandeling zijn o.a.:
Beter slapen, helderder en frisser in het hoofd, van hoofd in lijf gezakt, meer zin om dingen te doen, verhoging van de energie, minder snel uitgeblust voelen, duizeligheid weg, verbetering van de spijsvertering, warmere handen en voeten, losgekomen van nare ervaringen, blijer voelen, minder bezwaren zien, meer opkomen voor mijzelf….
Er is meer ruimte in het systeem gekomen, alsof er is schoongemaakt! De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Als je eenmaal een Bars-behandeling hebt gehad en de bars zijn gaan runnen/lopen, vertrouw dan op je lichaam en voel zelf wanneer het weer tijd is voor nog een behandeling. Het is vaak wel raadzaam om een aantal behandelingen te ondergaan.

Tarieven

Losse behandeling
Op afspraak, frequentie in overleg
€ 95

Strippenkaart
5 sessies voor €450
(€ 25 korting)