petra penning 2020logo
Individuele begeleiding BadhoevedorpIk ondersteun tijdens een kwetsbare fase, bij moeilijke keuzes of wanneer je op zoek bent naar meer bezieling in werk en/of privé. Mijn begeleidingen bestaan niet alleen uit praten maar ik werk ook met korte meditaties om je lichaam meer te leren ervaren. De ontmoetingen kunnen plaatsvinden in mijn praktijk aan huis, maar ook tijdens een gezamenlijke wandeling. Naast het gebruik van diverse methoden, is telkens weer gebleken, dat de oprechte aandacht voor jou het belangrijkste is. Samen stil durven staan bij datgene wat lastig is of wat je mist, om vervolgens weer met meer vertrouwen, ontspanning en blijdschap verder te kunnen gaan.

Expert in 'er-zijn', verbinden en vertalen van verlangens
De mensen die mij bij komen geven aan dat ze meer helderheid en duidelijkheid ervaren in wat er onder de oppervlakte bij ze speelt. Door de verbinding met jezelf aan te gaan kom je tot meer acceptatie en begrip van dat wat er is. Het zonder oordeel en met compassie naar jezelf kijken wordt als helend ervaren. Ik werk graag in korte, krachtige en invoelende sessies zodat jij zelf zoveel mogelijk kan ervaren - op praktisch, fysiek, emotioneel én spiritueel niveau. Ik gun het iedereen om vrijer en meer open te leven en er volledig op te gaan vertrouwen dat kwetsbaarheid juist heel krachtig kan zijn. Heel worden met alles in en om je heen!

Door helderheid te krijgen waar jouw pijn je belemmert, ontwikkel je steeds meer zelfcompassie. Vaak zitten daar verborgen talenten die je dan kunt gaan benutten.

Tarieven

Losse sessies
Op afspraak, frequentie in overleg
€ 95

Strippenkaart
5 sessies voor €450
(€ 25 korting)