petra penning 2020logo
Algemeen
Petra Penning, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34350078, is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website (www.petrapenning.nl). Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig. Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud
Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.
Ik streef ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is. Ik aanvaard daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houd ik mij aanbevolen.
Hoewel ik alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, ben ik niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door bezoekers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt. Ik heb uitsluitend de doelstelling bezoekers te informeren over de bijdrage die mijn diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stel ik bezoekers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mijn diensten in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord. Ik kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose
Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en je wordt nadrukkelijk geadviseerd je arts te raadplegen voor specifieke informatie over je persoonlijke gezondheidssituatie. Aan de berichtgeving op deze website kun je geen rechten ontlenen en je kunt deze niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes (niet) te behandelen.

Vragen of klachten
Heb je vragen/klachten of opmerkingen over deze disclaimer? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..