Het Deugdenproject bevat een aantal eenvoudige maar zeer doeltreffende methoden, de zogenoemde vijf strategie├źn, om op een positieve manier het beste in leidinggevenden, werknemers en teams naar boven te brengen.

Een leidinggevende is veel beter in staat om zijn team te inspireren, enthousiasmeren en stimuleren wanneer hij de medewerkers aanspreekt op hun kernkwaliteiten. Medewerkers die de ruimte krijgen om hun deugden op de werkvloer in te zetten zijn gemotiveerder en meer betrokken. Zij voelen zich gewaardeerd en gezien. Dit leidt tot betere interne communicatie, meer bezieling en meer plezier in het werk. Naast het bedrijf, het management en de medewerkers is ook de klant hiermee gebaat.

Bedrijven die het Deugdenproject willen inzetten kunnen Petra consulteren via het Omega Collectief, een samenwerkingsverband van adviseurs en coaches dat de methoden van het Deugdenproject op de werkvloer implementeert. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek wordt een begeleidingstraject op maat aangeboden.

Meer informatie is te vinden op www.hetomegacollectief.nl.